Wil jij de salon van je dromen bereiken?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Want jij kunt alles bereiken waar je nu alleen nog van droomt….

Om (door) te groeien naar een topsalon, zal je in actie moeten komen. Het echte werk gaat nu beginnen! Maar waar begin ik dan, hoor ik je bijna vragen. Waarschijnlijk vind je het lastig om te zien waar je kansen liggen en wat je praktisch moet ondernemen om je salon goed van start te laten gaan of om betere resultaten te behalen en meer klanten te krijgen. Daar komt mijn hulp om de hoek kijken. Want als professionele en succesvolle ervaringsdeskundige met een passie voor de beautybranche kan ik jou helpen.

Ik doe namelijk al jaren niets liever dan schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en al die andere ondernemers in de beautybranche helpen en begeleiden bij dit groeiproces. Want ook jij kunt de salon van jouw dromen realiseren. Jij kunt bereiken wat nu alleen nog in je hoofd zit!

Het liefste wat ik doe is mijn kennis en ervaring in ondernemen in de beautybranche, doorgeven aan jou. Ik wil, dat jij succesvol wordt! Met de stappen die ik zelf heb toegepast in mijn eigen huidinstituut, is het mij gelukt om mijn droom uit te laten komen. Dat kun jij ookSamen kunnen wij voor jou die Topsalon realiseren, daar ben ik van overtuigd.

Trajecten

Met 4 coaching trajecten zit er altijd een geschikte voor jou tussen. En mocht je iets speciaals willen dan kunnen we altijd een coaching op maat maken.

KLAAR! voor je start

Is zoals de titel al aangeeft speciaal voor de starter. Want goed starten doe je maar één keer. Na een kort voortraject gaan we in 3 uur jouw droomsalon op papier zetten. Van behandelingen tot prijzen, van inrichting tot presentatie en van inrichting tot marketing. Alles komt aan bod om direct na de opening te knallen!

Prijs: €495,00

Meer informatie

TopCoaching

Is een geweldige manier om jouw topsalon te bereiken. Meer en betere klanten, een stijgende verkoop en meer omzet, dat is wat je gaat realiseren na deze 3 uur durende coaching. Je krijgt weer focus om die agenda vol te krijgen en je gaat de regels van het ondernemen toepassen. De 2.0 versie van jouw salon wordt gecreëerd!

Prijs: €495,00

Meer informatie

PowerBoost

Is de oplossing als je weleens twijfelt of je het allemaal wel goed doet met je behandelingen. Misschien zijn er handelingen die nog beter of anders kunnen. Misschien kun je iets toevoegen aan je behandeling om het nog beter te maken of misschien doe je iets wat overbodig is. Deze coaching geeft jouw weer nieuwe focus en het geeft zeker een Power Boost aan je salon.

Prijs: €195,00

Meer informatie

VIP

Is het enige langdurige traject van 8 maanden. Zowel voor de starter als voor de doorstarter de uitgelezen kans om in 8 maanden tijd je volledige focus op je bedrijf te richten. Het traject TopCoaching (6 uur) is de aftrap en daar borduren we op voort. Met in de 3de maand weer een TopCoaching en maandelijks een uitgebreide telefonische coaching  kun jij de doelen realiseren die we stellen.

Prijs: €1.290,00

Meer informatie

Met het realiseren van doelen als meer klanten, omzetstijging, groei en meer verkoop kun jij de salon van jouw dromen bereiken en krijg je de salon die bij jou past!

Contact opnemen