Wil jij nu je droom waarmaken? Een salon starten in een (slaap)kamer of op een locatie elders? Serieuze klanten die werkelijk waarde hechten aan wat jij doet? Van werken in je salon je passie maken? En voel je op één of  andere manier een klik met mij?

Dan hebben wij elkaar gevonden en ga ik jou helpen je droom waar te maken! Jij gaat echt iets toe voegen aan de beautywereld. Wij gaan samen zorgen dat jij de salon én de klanten krijgt die daarbij passen. Wij gaan samen ondernemen! Wij gaan samen een plan maken om te zorgen dat jij KLAAR! bent voor je start.

Tijdens deze KLAAR! voor je start coaching gaan we samen bekijken welke stappen je moet nemen om de salon van jouw dromen neer te zetten. Hoe je de salon krijgt die bij jou past en uniek is. Want dan pas krijg je de klanten die bij jou en je salon passen. Ook geef ik je concrete tips hoe je die klanten gaat krijgen want ze komen helaas niet vanzelf. Ik ga je helpen met het bedenken van je behandelingen, prijssegment en zelfs met de slimme presentatie van je producten want verkoop van je producten is natuurlijk heel belangrijk. We gaan een startdatum bepalen en ik ga je het doel geven om voor je start al 5 (of 7 of 10) behandelingen in je agenda te hebben staan.

Voor ik naar je toe kom voor de coaching ontvang je van mij een vragenlijst. Deze geeft je alvast inzicht over de onderwerpen die aan bod komen en laat je alvast nadenken over bepaalde keuzes die je moet maken. Door de antwoorden te lezen kan ik inventariseren waar je al over uit bent en waar we nog aandacht aan moeten besteden om het plaatje kloppend te krijgen.
Voor de 3 uur durende coaching kom ik naar je toe zodat we op ons gemak het KLAAR! voor je start plan kunnen bespreken. Dit uitgewerkte plan, inclusief To Do List, krijg je na enkele dagen toegestuurd zodat je alles wat we besproken hebben overzichtelijk hebt. Na afloop van deze coaching kun je mij nog 3 maanden kosteloos via de mail alles vragen wat in je opkomt en sta ik je met raad en daad bij. We doen het samen!

Je investering in deze coaching is  € 495,00 ex. BTW.

Dit krijg je:

  • Vragenlijst voor inzicht
  • Coaching 3 uur
  • KLAAR! voor je start plan
  • Handige To Do List
  • 3 maanden feed back

 
Contact opnemen