Lukt het maar niet om de salon van je dromen te realiseren?

‘Hoe krijg ik nu meer klanten?’ Deze vraag wordt mij het meeste gesteld. Ook de vragen: ‘ik wil zo graag naar een pandje verhuizen, maar dan moet ik wel meer gaan verdienen. Hoe moet ik dat dan doen? En wat moet ik doen om mijn agenda vol met afspraken te krijgen?’ hoor ik bijna dagelijks.

Lukt het maar niet om de salon van je dromen te realiseren? Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd, alle vakbladen gelezen, mooie aanbiedingen gemaakt, zo nu en dan iets op de socials geplaatst, maar het loopt nog steeds geen storm.

Hierdoor voel je je onzeker want niks levert die stroom aan nieuwe klanten op. Je bent bijna 24 uur per dag met je salon bezig en bent vaak onrustig maar het levert maar weinig inkomsten op. De investeringen die je doet aan apparatuur of nieuwe producten verdien je ook al niet of nauwelijks terug. En dan vraag je jezelf weleens af of dit het nu is. Was dit werkelijk wat je voor ogen had toen je begon aan die grote droom.

GEEF NIET OP!!!!

Ook voor jou is het mogelijk een Topsalon neer te zetten. Je hebt alleen een concreet plan nodig. Pas als alles klopt binnen je salon, dan kun je gaan ondernemen. Ook dat ga ik je leren in dit hele traject. Ondernemen bestaat uit regels, en als je die toepast gaat er ook echt iets gebeuren. Maar eerst moet jouw topsalon kloppen.

Tijdens de TopCoaching leg ik elke stap duidelijk uit zodat je het direct, of op een later tijdstip zelf uit kan voeren. Ik help je met het maken van de juiste keuzes en het zoeken naar oplossingen. Je krijgt de juiste focus en weer doelen om na te streven. Zo gaan we werken aan jouw unieke topsalon waar je (weer) met passie gaat werken. Je gaat bouwen aan een goedlopende salon!

We gaan streven naar de 2.0 versie van jouw salon. Deze salon geeft weer wie jij bent en waar jij voor staat. Hierdoor gaat hij beter groeien, krijg je meer en betere klanten zodat eindelijk die salon van je dromen ontstaat.

Samen kunnen wij jouw Topsalon bereiken. Juist omdat je altijd alleen alle beslissingen en keuzes moet maken, is het prettig om eens aan de hand meegenomen te worden door iemand die het hele traject, met veel succes heeft afgelegd. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en jij krijgt de power die je nodig hebt, om jouw droomsalon te realiseren.

IT’S ALWAYS SEEMS IMPOSSIBLE UNTIL IT’S DONE – Nelson Mandela

Na aanmelding ontvang je een uitgebreide vragenlijst. Deze is belangrijk voor jou om helder te krijgen waar je naartoe wilt met je salon. Voor de 3 uur durende coaching kom ik naar je toe en bespreken we de stappen die genomen moeten worden om de groei naar jouw topsalon te realiseren.

Dit uitgewerkte plan, inclusief To Do List, krijg je na enkele dagen toegestuurd zodat je alles wat we besproken hebben overzichtelijk hebt. Na afloop van deze coaching kun je mij nog 3 maanden kosteloos via de mail alles vragen wat in je opkomt en sta ik je met raad en daad bij. We doen het samen!

Je investering in deze coaching is € 495,00 ex. BTW.

Dit krijg je:

  • Vragenlijst voor inzicht
  • Coaching 3 uur
  • TopCoaching plan
  • Handige To Do List
  • 3 maanden feed back

 
Contact opnemen