Wil jij nu je droom waar maken en de salon van je dromen realiseren? Serieuze klanten behandelen die werkelijk waarde hechten aan wat jij doet? Kies je voor deze coaching VIP?

Dan ga jij echt iets toevoegen aan de beautywereld!

Samen kunnen wij zorgen dat jij de salon en de klanten krijgt die bij jou passen. Daarmee bereik je een inkomen waarvan je kunt leven.

Met deze VIP coaching gaan wij samen ondernemen en neem ik je mee in de wereld van onderzoeken, bepalen en halen!

VIP is het enige langdurige traject van 8 maanden. Zowel voor de starter als voor de doorstarter de uitgelezen kans om in 8 maanden tijd je volledige focus op je bedrijf te richten. De eerste coaching sessie van 6 uur bij jou thuis of in de salon is de aftrap en daar borduren we op voort. Met in de 3de maand weer een coaching bij jou en maandelijks een uitgebreide telefonische coaching, kun jij de doelen realiseren die we stellen.

Je krijgt in dit traject praktische hulp bij het bepalen van je doelgroep, behandelaanbod, prijsbeleid en kostprijs berekening waardoor je direct een hoger niveau gaat behalen en daardoor meer omzet. Het complete plan is direct uitvoerbaar en bevat bewuste doelen op het gebied van marketing. Op de eerste dag krijgen we helder waar jij naar toe wilt met jouw bedrijf. Dit is een gepersonaliseerd traject zodat je altijd dicht bij jezelf blijft waardoor je werk echt je passie wordt.

Samen kunnen we jouw topsalon bereiken. Juist omdat je altijd alleen alle beslissingen en keuzes moet maken, is het prettig om aan de hand genomen te worden door iemand die het hele traject, met veel succes, heeft afgelegd. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en jij krijgt de power die je nodig hebt om jouw droomsalon te realiseren.

Je investering in dit VIP coaching traject is € 1290,00 (of 3 x € 430,00)

Wat krijg je:

  • Vragenlijst voor inzicht
  • Dag (6 uur) coaching
  • Halve dag (3 uur) coaching
  • 8 maanden telefonische coaching (doelen)
  • 12 maanden feed back
  • VIP plan
  • To Do List

 
Contact opnemen