Even kennismaken:

Sinds het jaar 2000 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer in de beautybranche. Vanaf de eerste kennismaking met de beautywereld wist ik dat hier mijn toekomst lag. Het blijft mij inspireren en je kunt er enorm in blijven groeien.

Hoe het begon:

Nadat ik ben afgestudeerd in Marketing en communicatie ben ik, naast mijn werk op een reclamebureau, de opleiding voor schoonheidsspecialist en pedicure gaan volgen in de avonduren. Vanuit mijn huis ben ik gestart met mijn schoonheids- en pedicuresalon, waarna ik mijn salon heb laten uitgroeien tot een succesvol instituut met medewerkers in het winkelcentrum van mijn woonplaats. Hierbij kwamen mijn studie en ervaring in de marketing natuurlijk goed van pas. Zelf heb ik jarenlang meegewerkt als schoonheidsspecialist, pedicure, nagelstylist en voedingsdeskundige. Een salon runnen en laten groeien gaat niet vanzelf en je zal je moeten onderscheiden ten opzichten van andere salons.

Vallen en opstaan:

Met vallen en opstaan heb ik zelf ondervonden hoe je zo’n salon laat groeien en draaiende houdt. Alle ballen in de lucht moeten houden en ook nog proberen te groeien met je salon, gaat echt niet vanzelf. Uiteindelijk ben ik gekomen waar ik wilde zijn, maar het was een heel lang traject. Als ik toen had geweten wat ik nu allemaal weet, was mijn huidinstituut veel sneller een Topsalon geworden.

Bereik je Topsalon:

Omdat ik het geweldig vindt om al mijn ervaring te delen en door te geven, ben ik mijn bedrijf Bereik je Topsalon begonnen. Het viel mij op dat collega’s op cursussen en beurzen steeds vaker  aan mij vroegen, hoe ik het toch voor elkaar kreeg om zo succesvol te zijn met mijn huidinstituut. Er was  dus blijkbaar behoefte aan hulp en advies. Ik vind het fantastisch om over mijn ervaringen met anderen te sparren en als ik eenmaal begin te praten, kon ik niet meer stoppen. Ik gun iedereen zo’n  Topsalon, want het is echt fantastisch om daarin te mogen werken. 

Zo lang als ik over mijn groei naar een Topsalon heb gedaan is echt niet nodig. Dat kan veel sneller door slimme keuzes te maken en de juiste stappen te zetten. En dat is precies waar ik je met mijn bedrijf Bereik je Topsalon bij kan helpen.

Voel jij dat er meer in je salon zit dan eruit komt? Ik help je graag met het realiseren van een Topsalon, dat helemaal aansluit bij wie jij bent en waar jij graag werkt. Lees mijn gratis Ebook ‘7 stappen op weg naar jouw Topsalon’ maar eens. Hierin geef ik al een paar slimme tips die je absoluut helpen op weg naar jouw Topsalon

Contact opnemen