BEREIK JE TOPSALON

  Wil jij het stadium van 'doorsnee' salon voorbij?  Wil jij alle concurrenten achter je laten?  Wil jij een Topsalon?

  Dan ben je hier op de juiste plek!

  Om door te groeien naar een Topsalon, zal je nu in actie moeten komen. Maar waarschijnlijk vind je het lastig om te zien waar je kansen liggen en wat je praktisch moet ondernemen om betere resultaten te behalen en meer klanten te krijgen.

  Vanaf mijn eerste kennismaking met de beautybranche, wist ik dat hier mijn toekomst lag. Het blijft inspireren en je kunt erin blijven groeien. Zelf heb ik ervaren hoe het proces van salon naar huidinstituut gaat. Nu doe ik  niets liever dan ondernemers in de beautybranche helpen en begeleiden bij dit groeiproces, want ook jij kunt groeien naar de salon die je wilt. Jij kunt bereiken wat nu alleen nog in je hoofd zit!

  Het liefste wat ik doe is mijn kennis en ervaring in ondernemen in de beautybranche, doorgeven aan jou. Ik wil, dat jij succesvol wordt! Met de stappen die ik zelf heb toegepast in mijn eigen huidinstituut, is het mij gelukt om mijn droom uit te laten komen. Dat kun jij ook. Samen kunnen wij voor jou die Topsalon realiseren, daar ben ik van overtuigd.

  Contactgegevens

   

  Adres;
  IJsselsingel 86, 6991 ZT RHEDEN

  Contact;
  Tel: +31 6 234 937 76
  E-mail: info@bereikjetopsalon.nl 

  WETTELIJKE BEPALINGEN

  NIEUWSBRIEF

  Met deze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Je ontvangt:

  - Handige tips

  - Het laatste nieuws

  - Aantrekkelijke aanbiedingen