ERVARINGEN VAN KLANTEN DIE IK DEEL MET JOU

  Esther is heel erg professioneel in haar werk, maar daardoor niet minder leuk. Ze heeft mij erg goed geholpen bij het maken van keuzes om van mijn salon een top salon te maken. Ze heeft mij aangezet tot actie en dingen laten zien wat ik zelf niet meer zag! Ze heeft mij behoed voor onnodige investeringen. Door veranderingen door te voeren, is mijn klantenbestand gegroeid en verbeterd met als gevolg een omzetstijging. Daarvoor ben ik Esther heel dankbaar! De 1 op 1 TopCoaching is zeker een aanrader, als je zelf door de bomen het bos niet meer ziet of als je eens kritisch naar jezelf en je salon wilt laten kijken.

  Yonca Mert
  www.salonnouvelle.nl 

  Volgend jaar bestaat mijn salon 10 jaar en omdat ik altijd alleen werk vroeg ik me af of ik nog wel op het juiste spoor zat na al die jaren.

  Na wat mailverkeer met Esther, heb ik besloten om het 1 op 1 TopCoaching traject te gaan doen. Dat is een heel goede beslissing en investering geweest.

  Na de intake, zag ik mijn salon al op een andere manier en in het gesprek wat daar op volgde, kwamen er heel goede en goed uitvoerbare adviezen van Esther. Deze kon ik later nalezen in een overzichtelijke rapportage.

  Esther is een heel fijne gespreks- en sparringpartner en heeft een heldere kijk op de beautybranche. Bedankt voor al je input Esther, ik hoop dat je nog vele salons verder op weg mag helpen!

  Brenda Bax
  www.the-beautycompany.nl  

  Al bijna 10 jaar heb ik een eigen salon. Tijd voor verandering en focus maar vooral voor slimmer omzet draaien. Ik kon er zelf niet op komen en kwam via Facebook in contact met Esther.

  Ze reageerde gelijk en binnen twee dagen hadden we een fijn telefonisch gesprek. Daar begonnen de eerste tips al gelijk binnen te komen en twee weken later kwam ze al bij mij in de salon.

  Binnen een uur had esther door dat ik het te ‘gezellig’ voor de klant wilde maken, mijn focus lag verkeerd. Ze schreef een mooi rapport met een to do list waar ik direct mee aan de slag kon. Het geeft nieuwe energie en focus op wat ik leuk vindt en inzicht in mijn valkuilen.

  Bedankt Esther voor je scherpe analyses en ‘gezellige’ ontmoeting.

  Liene Bosch
  Beautysalon Iris
  www.beautysaloniris.nl 

  Ik heb een heel fijn en motiverend 1 op 1 TopCoaching gesprek met Esther gehad. Hierbij heb ik veel inzichten gekregen. Weer helemaal gemotiveerd om nieuwe dingen en oude dingen op te pakken. Ik ben gelijk aan de slag gegaan in mijn hoofd en in de praktijk. Het eindrapport is uitgebreid en tot in de puntjes verzorgd en snel geleverd. Hierdoor kan ik gelijk met de rest aan de slag. Een echte aanrader. Bedankt hiervoor en veel succes voor de toekomst gewenst.

  - Katja Schatorje - 

  Met Esther heb je direct een klik. Ze is enthousiast, direct en heel oplossingsgericht. Ze werkt heel praktisch en overzichtelijk en al haar adviezen zijn gemakkelijk uit te voeren.

  -Wendy-

  Ik heb Esther voor een topcaching ingeschakeld op het moment dat ik bezig was met de voorbereidingen van mijn nieuw te openen salon. Omdat ik nog vrij onbekend was in de wereld van schoonheidssalons leek het mij goed om advies te krijgen van iemand met veel ervaring.

  Esther heeft mij meer gebracht dan alleen maar advies! Ze heeft voor mij een plan en doelstellingen uitgestippeld en me goed laten nadenken over wat ik nu precies wil neerzetten!

  Mede dank zij haar hulp moet mijn salon gewoon slagen! Daar ben ik van overtuigd! Bedankt Esther!!

  - Wendy Meyer -

  Contactgegevens

   

  Adres;
  IJsselsingel 86, 6991 ZT RHEDEN

  Contact;
  Tel: +31 6 234 937 76
  E-mail: info@bereikjetopsalon.nl 

  WETTELIJKE BEPALINGEN

  NIEUWSBRIEF

  Met deze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Je ontvangt:

  - Handige tips

  - Het laatste nieuws

  - Aantrekkelijke aanbiedingen