katja

Enthousiast, direct en oplossingsgericht!

Met Esther heb je direct een klik. Ze is enthousiast, direct en heel oplossingsgericht. Ze werkt heel praktisch en overzichtelijk en al haar adviezen zijn haalbaar en gemakkelijk uit te voeren.

wendy-2

Meer dan alleen advies!

Ik heb Esther ingeschakeld op het moment dat ik bezig was met de voorbereidingen van mijn nieuw te openen salon. Esther heeft mij meer gebracht dan alleen advies! Ze heeft voor mij een plan en doelstellingen uitgestippeld en me goed laten nadenken over wat ik nu precies wil neerzetten.

brenda

Fijne gespreks- en sparringpartner!

Omdat ik altijd alleen werk vroeg ik mij af of ik nog wel op het juiste spoor zit nu ik al 10 jaar bezig ben. De beslissing om met Esther de TopCoaching te gaan doen is een hele goede beslissing geweest. Na de intake zag ik mijn salon al op een andere manier. Esther is een hele fijne gespreks- en sparringpartner en heeft een heldere kijk op de beautybranche.

liene

Inzicht in mijn valkuilen!

Al ruim 10 heb ik een salon. Tijd voor verandering en focus. Tijdens de Free Call kwamen de eerste tips al binnen! Tijdens de TopCoaching had Esther direct door dat ik het voor de klant ‘te gezellig’ wil maken en dat mijn focus verkeerd lag. Nu heb ik inzicht in mijn valkuilen. Met de rapportage en to do list na afloop, kon ik direct aan de slag.

Het gaf  nieuwe energie en goede focus op wat ik leuk vindt en waarmee ik een betere omzet kan realiseren.

anonieme-vrouw

Alles klopt nu ik gestart ben!

Tijdens mijn opleiding wist ik al dat ik thuis een salon wilde beginnen. Nog voor ik mijn diploma had, ben ik met Esther de KLAAR! voor je start coaching gaan doen. En nu ik al een paar maanden gestart ben klopt alles. De eerste klanten kwamen al snel en omdat ik precies wist hoe mijn intake, behandeling en verkoop aan moest pakken, maken alle klanten weer een nieuwe afspraak. Esther leerde me vooral dicht bij mezelf te blijven en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

diana-2

Veel vertrouwen

Veel vertrouwen en direct betere klanten!

Mijn salon bestaat dit jaar 5 jaar en ik vond het tijd om mijn concept onder de loep te nemen. Ik ben als jonge dame op 19 jarige leeftijd mijn onderneming gestart, met als visie: ik wil dat mensen naar mij toe komen met hun huidprobleem om samen de uitdaging aan te gaan dit op te lossen. Maar op de een of andere manier lukte het me steeds niet om écht in die specialist-rol te kruipen, dit neigde per behandeling meer naar de rol van ‘vriendin’ en daardoor werd de drempel voor een adviesgesprek steeds hoger.

Maar toen, kwam ik bij Esther uit via Facebook. Al snel vond het eerste telefoongesprek plaats om kennis te maken met daarop volgend het echte face-to-face coachinggesprek. Al heel snel kwam naar voren dat wat ik wilde bereiken helemaal niet op dezelfde lijn lag met wat mijn ‘hoofdbehandelingen’ op dit moment waren. Mijn doelgroep en focus moest veranderd worden.

Wat ik erg prettig vind aan de aanpak van Esther is dat ze naar jouw als persoon kijkt, welke aanpak daarbij past en je echt concrete handvaten geeft waar je direct mee aan de slag kunt. Oftewel: duidelijke taal. Ze ziet direct alle valkuilen waar je na verloop van tijd in je eigen zaak blind voor geworden bent. Het schrijven van deze recensie is 1 maand na het gesprek en ontvangen van het rapport. Het heeft mij niet alleen al ‘betere’ klanten gegeven, en mijn ‘main-focus’ verlegd van het stylen van wenkbrauwen naar een (huid) adviserende rol, maar het gesprek met Esther heeft me al zoveel vertrouwen en een frisse wind door mijn zaak gegeven. Ik raad Esther in IEDERE salon aan, of je nu startende bent en je weg niet goed kunt vinden of wanneer je al 15 jaar bezig bent en je verdwaald bent geraakt in je eigen visie. Alle facetten van je bedrijf onder de loep nemen en aanpakken, samen met de expertise van Esther, en je zin en energie om te ondernemen zal met 110% stijgen!

michelle

Ik ben weer gemotiveerd!

Ik heb een heel fijn FREE CALL gesprek gehad met Esther! Heel vriendelijk en professioneel en ze denkt ook echt met je mee. Ik ben net een jaar open met mijn salon en heb echt moeite om zichtbaarheid te creëren. Esther heeft mij een aantal goede tips en adviezen gegeven. Ik ben meteen weer gemotiveerd!

anouk

Direct leuke reacties

Direct leuke reacties en nieuwe aanloop van klanten!

Ik was als het ware een beetje bedrijfsblind geworden en wist niet goed meer wat ik moest doen om mijn salon te verbeteren en naar het niveau te brengen die ik wenste.
De zichtbaarheid vanaf de straat van mijn bedrijf was een probleem. Dit was met het advies van Esther snel opgelost. Dit leverde direct leuke reacties en nieuwe aanloop en reserveringen van klanten op. Esther nam direct de hele salon onder de loep tijdens de Topcoaching. Door de veranderingen en het doorvoeren van alle adviezen kreeg mijn hele salon kreeg een enorme boost.

Esther is snel in het doorzien van de problemen en eerlijk en direct in haar oplossingen. Het is een hele prettige ervaring als Esther op bezoek komt. Ze heeft zich goed voorbereid en bekijkt of het complete plaatje klopt. Ze geeft direct aan waar de aanpassingen nodig zijn, vanaf de ontvangst totdat ze de salon weer verlaat. Hiermee heb ik alle puntjes weer op de i gezet.