Veel vertrouwen en direct betere klanten!

Mijn salon bestaat dit jaar 5 jaar en ik vond het tijd om mijn concept onder de loep te nemen. Ik ben als jonge dame op 19 jarige leeftijd mijn onderneming gestart, met als visie: ik wil dat mensen naar mij toe komen met hun huidprobleem om samen de uitdaging aan te gaan dit op te lossen. Maar op de een of andere manier lukte het me steeds niet om écht in die specialist-rol te kruipen, dit neigde per behandeling meer naar de rol van ‘vriendin’ en daardoor werd de drempel voor een adviesgesprek steeds hoger.

Maar toen, kwam ik bij Esther uit via Facebook. Al snel vond het eerste telefoongesprek plaats om kennis te maken met daarop volgend het echte face-to-face coachinggesprek. Al heel snel kwam naar voren dat wat ik wilde bereiken helemaal niet op dezelfde lijn lag met wat mijn ‘hoofdbehandelingen’ op dit moment waren. Mijn doelgroep en focus moest veranderd worden.

Wat ik erg prettig vind aan de aanpak van Esther is dat ze naar jouw als persoon kijkt, welke aanpak daarbij past en je echt concrete handvaten geeft waar je direct mee aan de slag kunt. Oftewel: duidelijke taal. Ze ziet direct alle valkuilen waar je na verloop van tijd in je eigen zaak blind voor geworden bent. Het schrijven van deze recensie is 1 maand na het gesprek en ontvangen van het rapport. Het heeft mij niet alleen al ‘betere’ klanten gegeven, en mijn ‘main-focus’ verlegd van het stylen van wenkbrauwen naar een (huid) adviserende rol, maar het gesprek met Esther heeft me al zoveel vertrouwen en een frisse wind door mijn zaak gegeven. Ik raad Esther in IEDERE salon aan, of je nu startende bent en je weg niet goed kunt vinden of wanneer je al 15 jaar bezig bent en je verdwaald bent geraakt in je eigen visie. Alle facetten van je bedrijf onder de loep nemen en aanpakken, samen met de expertise van Esther, en je zin en energie om te ondernemen zal met 110% stijgen!