Door het volgen van workshops en trainingen breid je jouw kennis en kunde uit. Je verdiept je in een bepaald onderwerp of je krijgt meer inzicht in een bepaald onderdeel van je vak. Hierdoor wordt je zelfverzekerder, groeit jouw business en zet je jouw bedrijf beter op de kaart.

De cursussen worden gegeven op mijn privé locatie in Rheden (bij Arnhem) en is zowel met de auto als het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

We werken in kleine groepen zodat er ruimte is voor interactie. Tijdens de, bij het cursusgeld inbegrepen, lunch is er tijd om gezellig met elkaar te kletsen en te sparren. De werk-, opdracht- en/of informatiemapjes zijn je naslagwerk voor thuis, zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen.

De datums voor de trainingen voor 2020 zijn nog niet bekend.

KLAAR! voor je start

Eindelijk is het zover! Je hebt je diploma (bijna) op zak en jouw eigen salon komt steeds dichterbij. Je moet van alles gaan bedenken en uitzoeken maar dat schud je niet zo 1, 2, 3 uit je mouw. Waar begin je mee en wat dan verder?

Prijs: €95,00

Meer informatie

Knallen! Met Facebook

Jij gaat nieuwe klanten krijgen door van Facebook je strategie te maken. En je zult merken dat zodra je resultaten ziet, je het nog leuk gaat vinden ook! Heb jij je weleens afgevraagd of je wel genoeg aan marketing doet?

Prijs: €95,00

Meer informatie